Erősödött a forint

Igen alacsony forgalom mellett kismértékben erősödött hétfőn a forint a bankközi devizapiacon.
NAPI Online, 2007. október 8. hétfő, 17:10

Az euró jegyzése délután 249,50 körüli szinteknél is megfordult, ami egy forinttal volt lejjebb a reggel, két forinttal pedig a múlt péntek délelőtt érvényes jegyzésnél. Délután viszont már ismét 250-nél legyezett az árfolyam. A dollár helyben járt, pontosabban 177,50 forint körül ingadozott, néhány tíz filléres sávban. A régiós devizák a délelőtti szerény erősödés után szintén nem mutattak különösebb kilengést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK