Erősödött Amerika, jót tett a Fed-kamatvágás

Pozitívan reagáltak az amerikai befektetők a tegnapi Fed-kamatvágásra.
NAPI Online, 2007. november 1. csütörtök, 10:53
Fotó:

A főbb részvényindex jelentősen emelkedtek, a Dow 1 a Nasdaq 1,5 százalékos többletet ért el. A vártnál gyorsabb gazdasági növekedés szintén jót tett a részvényáraknak, a fogyasztás várható emelkedésében bízó befektetők a Microsoft árfolyamát 3,5, az Intelét 2,4 százalékkal hajtották föl. A vártnál magasabb eredményről beszámoló MasterCard árfolyama 21, míg az emelkedő olajáron hízó Exxon jegyzése 0,9 százalékkal emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK