Erősödött Budapest

Jól teljesített kedden a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. július 15. kedd, 17:24
Fotó: Napi.hu

A kereskedés végére a BUX 54,47 pontos, avagy 0,30 százalékos emelkedést könyvelhetett el, így végül 18 144,25 ponton zárt kedden.

A blue chipek közül a Richter stagnált, míg az OTP papírjai 1,1 százalékot estek a nap folyamán. Pluszban zárt viszont a Mol (1,2 százalék) és a Magyar Telekom (2,9 százalék).

A forgalmat nézve nincs meglepetés: az OTP végzett az első helyen 1,3 milliárddal, a Mol lett a második 1 milliárddal, a Magyar Telekom 849 milliós forgalmat pedig az képzeletbeli dobogó legalsó fokára volt elég.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK