Az ilyen típusú papírokat pedig az előzetesen közölteknek megfelelően a társaság 21 190 forintos árfolyamon értékesítette a Matáv számára. Azok jártak tehát jól, akik tavasszal nem éltek a távközlési óriás 16 300 forintos, gálánsnak semmiképpen sem nevezhető nyilvános vételi ajánlatával. A Matávon kívül a tranzakció után feltehetően már alig van más tulajdonosa a társaságnak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!