A részvénypiac forgalma délelőtt 2,5 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.

A Mol 230 forinttal, 1,54 százalékkal 14 730 forintra csökkent. Az OTP-részvények ára 145 forinttal, 2,69 százalékkal 5240 forintra esett.

A Magyar Telekom árfolyama nem változott, 428 forintot ért. A Richter-papírok árfolyama 69 forinttal, 1,52 százalékkal 4481 forintra gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!