Eséssel indított Budapest is

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a BUX az európai társaihoz hasonlóan eséssel indította a napot, a nyitás utáni fél órában már több mint 1 százalékos mínuszban állt.
Napi.hu, 2016. november 9. szerda, 09:35
Fotó: Napi.hu

A BUX délelőtt fél 10-kor 1,2 százalékos mínuszban állt 29 999 pontnál. A vezető részvények mind lefelé vették az irányt. A Mol 1,3 százalékos mínusz után 18 520  forintra esett. A Magyar Telekom 1 százalékos mínuszban állt 481 forintnál. Az OTP 1,1 százalékkal teljesített rosszabbul a keddi zárószintnél, a részvények 7898 forintot értek ekkor. A Richter 1 százalékkal állt a keddi zárószint alatt, 6000 forintnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK