Eséssel indított Európa

Gyengüléssel kezdték a keddet a jelentősebb európai tőzsdék, miután amerikában szünnap volt hétfőn, ázsiában pedig kockázatkerülő hangulat uralkodott kedden reggel.
NAPI, 2010. szeptember 7. kedd, 09:19
Fotó:

A Barclays 1,4 százalékot esett, miután a bank megnevezte új vezérigazgatóját, ám az egész bankszektorban hasonló mértékben estek a részvényárfolyamok.

Az Air Berlin 1,7 százalékot emelkedett, a piacok jól fogadták az utasszám-jelentését, az Air France-KLM azonban 0,3 százalékot esett.

A londoni FTSE 100 0,3 százalékos, a frankfurti DAX és a párizsi CAC-40 pedig 0,5 százalékos gyengüléssel kezdte a napot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK