Eséssel indult a legunalmasabb nap

Csökkenéssel kezdte a pénteki kereskedést a BUX index.
NAPI, 2011. április 22. péntek, 09:13
Fotó:


Az egyik brókercég reggeli hírlevele szerint a mai a legfeleslegesebb nap a BÉT életében, a magyaron kívül Európában csak a cseh részvénypiac tart nyitva nagypénteken. A BUX röviddel a nyitás után 0,3 százalékos csökkenést mutatott, 24 012 ponton jár. Az OTP 6230 forint, ami 30 forinttal alacsonyabb a csütörtöki záróárnál. A Mol is fél százalékot esik, 24 420 forint. A Magyar Telekom egy forinttal lett olcsóbb, 609 forint. A Richter 38 000 forinton stagnál, az Egis 20 045 forinton teszi ugyanezt.

Forgalom szinte egyáltalán nincs.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK