Eséssel kezdtek az európai tőzsdék

Az amerikai és ázsiai tőzsdei lejtmenetet követően az európai tőzsdék sem fordítottak a trenden.
NAPI, 2010. szeptember 28. kedd, 09:59
Fotó:

A Michelin részvényei hatalmasat, 8,3 százalékot zuhantak Párizsban, miután a gumigyártó bejelentette, hogy 1,2 milliárd eurós részvénykibocsátást valósít meg. Amszterdamban 3,2 százalékot esett az Akzo Nobel, mert a befektetőket kiábrándították a cég középtávú céljai.

A londoni FTSE-100 0,5 százalékot, a párizsi CAC-40-0,7 százalékot, a frankfurti DAX pedig 0,6 százalékot esett röviddel a keddi nyitás után, a hétfői veszteségeket követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK