Esést mértek Budapesten

Nem kezdődik túl fényesen a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. július 18. péntek, 10:07
Fotó: Reuters

Egy órával a kereskedés megnyitása után 0,7 százalékos mínuszban állt a BUX, köszönhetően többek közt a borús nemzetközi hangulatnak, illetve a maláj repülőgép katasztrófájának.

Az esésből, a Magyar Telekom kivételével, amely 0,3 százalékos pluszban állt, mindegyik blue chip kivette a részét. Ekkor az OTP 0,5, a Mol 0,6, a Richter pedig 1,6 százalékot vesztett az értékéből.

A forgalmat tekintve az OTP állt az első helyen 352 millióval, a Richter volt a második 202 millióval, míg a Mol a harmadik 87 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK