Esett a BUX

A nemzetközi tőzsdeindexek növekedése ellenére a délutáni pozitív változások után végül csökkent a BÉT indexe. A BUX tegnapi záróértékétől több mint egy százalékkal elmaradva 8208,9 ponton zárt. A mutató főként az OTP 3,5 százalékos zuhanásának köszönheti visszaesését, amihez a Matáv 1 százalékos süllyedése is hozzájárult. Ezzel szemben a Mol közel egy százalékkal, míg a Richter 0,3 százalékkal növelte értékét.
Almási Gábor, 2002. május 31. péntek, 16:46

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK