Esős nap az európai tőzsdéken

Fél százalék körüli, fölötti mínuszokat mutatnak a főbb nyugat-európai tőzsdei indexek kedden kora délután.
Napi.hu, 2013. november 5. kedd, 13:28
Fotó: Napi.hu

A hétfői emelkedést követően a nagyobb európai tőzsdeindexek lefelé tartottak kedden délután egy óra után. Az FTSE 100, a CAC 40 és a DAX egyaránt fél százalék körüli mértékben gyengült.

A befektetőket a jelek szerint nem dobta föl különösebben az Európai Bizottság délelőtt napvilágot látott prognózisa, amely szerint biztató jeleket mutat az európai gazdaság egésze.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK