Esti szintjén ragadt a forint

A tegnapi kilengések után stabilan kezdi a napot a hazai fizetőeszköz.
NAPI, 2012. szeptember 6. csütörtök, 09:10
Fotó: Napi.hu

Szerda este fél nyolckor 284,3 forintot kértek egy euróért, ez pedig csak minimálisan jobb a csütörtök reggeli 284,6-os értéknél. Reggel kilenckor egy dollár 225,6, egy svájci frank 236,2, egy japán jen pedig 2,8781 forintot ért.

A nap folyamán több piacmozgató hír is napvilágot lát, ilyen például az eurózónás és német GDP-adat, de érdemes lesz figyelni a a brit és az eurózónás alapkamatdöntéseket is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK