A dollárhoz képest 0,02 százalékot gyengült a hazai fizetőeszköz, ennek megfelelően egy amerikai dollár jelenleg 295 forintba és 42 fillérbe kerül.

A frankhoz viszonyítva 0,08 százalék-ot erősödött a magyar deviza, így a reggeli órában egy svájci frankért 305 forintot és 28 fillért kell adni a nemzetközi devizapiacon - számolt be a portál.

QP | Quality Placement

Az angol fonthoz viszonyítva stagnált, így 387 forint 44 fillért ér 1 font sterling.

A régióban a lengyel zloty forinttal ellentétben 0,01 százalékot erősödött az dollárhoz képest, a cseh korona pedig 0,04 százalékot gyengült. Így 1 dollár 3,80 zlotyért vagy 22,67 cseh koronáért vehető meg.

A feltörekvő piaci devizák közül a líra stagnál a dollár ellenében és 1 dollár értéke 3.80 török líra, míg a dél-afrikai rand fizetőeszköze 0,12 százalékos erősödést mutatott, így egy dollár 14,13 dél afrikai randot ér.

Az euró-dollár árfolyam a reggeli órában 1,12 körül járt, tehát stagnált az euró a dollárral szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!