Nem találják az irányt a a befektetők: Londonban FTSE 0,1 százalékos pluszban volt az első, a frankfurti és párizsi tőzsde ugyanekkora mínuszban állt. Madridban a IBEX 0,5 százalékos csökklenéssel nyitott.

A nap folyamán több fontos makroadat lát napvilágot, de fél szemmel a befektetők USA-ra és a szíriai fejleményekre figyelnek. Mint ismert a brit parlament tegnap leszavazta a fegyveres beavatkozást, így London kimarad a Szíriai rendteremtésből, Obama ennek ellenére eltökéltnek látszik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!