A vezető indexek közül az FTSE 0,23, a DAX 0,27, a CAC-40 pedig 0,31 százalékkal emelkedtek. A hordónként 81 dollár fölé erősödő olajárra a BP, a Shell, a Total és az Eni 0,2-0,7 százalék között drágultak. Az éves eredményeikről jelentő vállalatok közül a brit Next kiskerlánc részvényei 4,8, az AirBerlin papírjai pedig 2,5 százalékkal kerültek feljebb. A Vodafone ellenben 1,6 százalékot esett, miután a Morgan Stanley felülsúlyozásról alulsúlyozásra módosította ajánlását.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!