Az európai piacok nyitás pillanatában ugyan emelkedést mutattak - nem is keveset -, ám az első perc végére mindegyik izmos esésbe fordult. A Footsie így 0,56, a DAX 0,59, a CAC 40 pedig 0,77 százalékos veszteséggel indult a kereskedésnek. A kisebb piacok is ugyanezt a koreográfiát követték, Amszterdam 0,61, Stockholm pedig 0,13 százalékos veszteséget mutatott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!