Európa lendületbe jött

Többlettel zártak pénteken a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók, részben a némi derűlátásra okot adó amerikai munkaerőpiaci adatok nyomán erősödő New York-i részvényindexeket követve.
NAPI Online, 2007. október 5. péntek, 18:46
Fotó:

A három legfontosabb mutató fej-fej mellett haladt, mindegyikük 0,7 százalékos erősödést mutatott fel. Ezzel a londoni Footsie 6596 pont közelében zárt, a párizsi CAC-40 5483 pont fölé emelkedett, a frankfurti DAX pedig 8002 pontra hízott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK