Európában Frankfurt maradt szégyenben

Míg a párizsi és londoni piacok enyhe mínuszt szenvedtek el csütörtökön, addig a frankfurti tőzsdeindex komolyabb esésen ment keresztül.
NAPI, 2011. február 24. csütörtök, 18:35
Fotó:

Az európai tőzsdék gyengültek csütörtökön: a londoni FTSE és a párizsi CAC-40 ugyan csak 0,1 százalék alatti mértékben gyengült, de a frankfurti DAX 0,9 százalékos mínuszba került. Utóbbiért a gyorsjelentéseket közlő vállalatok tehetők felelőssé: az RWE 4,6 százalékkal, az Allianz pedig 1,9 százalékkal esett a rossz negyedéves eredmények hatására.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK