Európai expanzióra készül a Samsung

A Samsung Electronics már 15 milliárd dollár akarja növelni éves eladásait Európában 2005-re, szemben a korábban tervezett 8,1 milliárddal - jelentette a Maeil Business Newspaperre hivatkozva a Dow Jones. A dél-koreai cég főleg Kelet-Európában készül expanzióra, beleértve Oroszországot és Magyarországot.
NAPI, 2002. június 18. kedd, 09:20

Tavaly a Samsung Electronics 6 milliárd dollárnyi árbevételt ért el Európában, ami külföldi értékesítésének mintegy 30 százalékát tette ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK