Amíg hétfő este valamivel 285 forint alatt jegyezték az eurót, addig kedd reggel már 285,2 forinton. Nyolc óra előtt pár perccel egy dollár 220,6, egy font 354,1, a svájci frank 236, a jen pedig 2,7774 forintot ért.

Kedden leginkább piacmozgató hatás a MNB-kamatdöntésének lehet, az elemzők leginkább a 25 bázispontos vágást tartják valószínűnek, ettől eltérő döntés mozgást okozhat az árfolyamban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!