Ezúttal közel 40 ezer részvényt vett a Mol

A Mol Rt. folytatta sajátrészvény-állományának növelését - közölte a társaság a BÉT honlapján. Az elmúlt hetekben számos hasonló tranzakciót végrehajtó társaság az ING Bank közreműködésével tegnap 37,5 ezer Mol-részvényt vásárolt 15 182 forintos átlagáron. A tranzakciót követeően a Mol valamivel több mint 7,1 millió darab "A" sorozatú részvénnyel rendelkezik, a "C" sorozatú részvények pedig száma nem változott.
NAPI Online, 2005. május 20. péntek, 08:49
Fotó:


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK