Ezúttal lefelé korrigált a BUX

A BÉT hivatalos részvényindexe 47,02 pontos csökkenéssel 7 134,79 ponton fejezte be a kereskedést. A mutatót a blue chipek közül jóformán csak a közel 3 százalékkal dráguló Mol próbálta megtartani, ám az olajpapír a 3 százalékkal zuhanó Matáv, s a közel 2 százalékos veszteséget elszenvedő Richter ellenében tehetetlennek bizonyult, s az OTP szerény erősödése sem adott valódi támaszt.
Ádám Viktor, 2001. november 16. péntek, 16:36
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK