Faragott a veszteségekből a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a reggeli komolyabb gyengülés után kora délutánra gyakorlatilag ledolgozta a veszteségeit.
NAPI, 2009. július 29. szerda, 13:45
Fotó:

A BUX 0,1-0,3 százalékkal gyengül délután kettő óra előtt, miután nem sokkal korábban kis időre a pozitív tartományba került.

A vezető papírok között kizárólag a Magyar Telekom drágul, a 0,6 százalékos emelkedés 667 forintos árfolyamto eredményez.

A Mol az irányt keresi, nagyjából semleges teljesítménnyel.

Az OTP árfolyama 0,7 százalékkal került lejjebb és 3620 forinton tartózkodik, de korábban többszöri irányváltás után a pozitív tartományban is járt, napi maximuma 3664 forint volt. A bankpapír forgalma közelíti a 8,5 milliárd forintot.

A Richter is gyengül, a gyógyszerrészvény 0,8 százalékkal lett olcsóbb, és a 36 000 forintos árfolyamon forog. Csökken viszont, igaz, mindössze 0,1 százalékkal az Egis ára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK