Fedre ugrott az OTP

Emelkedéssel kezdték szerdán a napot a BÉT vezető részvényei, de ez nem tartott sokáig
NAPI, 2010. szeptember 22. szerda, 09:08
Fotó:

A Fed döntést követően felfelé nyitottak a vezető részvények a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX index néhány perccel a nyitás után közel fél százalékos pluszba lendült, köszönhetően a 4970 forintig húzott OTP árfolyamnak, azonban a bankpapír ezután le is fordult 4921 forintra, ami mindössze 16 forint emelkedés keddhez képest. Az index így gyorsan visszenézett a plusz nullás tartományba. A pluszban nyitó Mol is hamar másfél százalékos mínuszban zuhant, 20 805 forintig. A Magyar Telekom 5 forinttal, 681 forintra emelkedett.

A Richter 48 100 forinton stagnál, az Egis 21 000 forinton teszi ugyanezt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK