A DJIA 0,27, az S&P 500-as mutató 0,14 százalékkal emelkedett, míg a technológiai részvények Nasdaq Composite 0,38 százalékkal esett a csütörtöki kereskedésben. A nyitást követően javítottak a vezető New York-i részvényindexek, a DJIA-t részben a Hewlett-Packard segítette a pozitív tartományba. A cég a vártnál jobb negyedéves eredményről számolt be és jelentős létszámleépítési terveket közölt. Az amerikai munkaerőpiaci statisztika és a tartós javak iránti megrendelések további csökkenése nem zavart sok vizet a tőzsdéken. A negatív hangulatot a Görögországgal kapcsolatos hírek okozták.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!