A közlemény az osztalék mértékéről nem szól, piaci körökben azonban arra számítanak, hogy akár több is lehet az évekig megszokott 55 forintnál. Az "A" sorozatú részvények névértékének módosítása, gyakorlatilag a felaprózás a NAPI Online értesülései szerint még nincs eldöntve, de a lehetőséget meg akarja teremteni a társaság vezetése. Egyelőre azt sem tudni, hogy a javaslat támogatása esetén mi lesz a ma 1000 forint névértékű Mol-papírokkal, lehet hogy felezik, de az is lehet, hogy tizedelik a névértéket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!