Száguld az OTP, a bankpapír már két százalékkal előző ára felett 2448 forinton cserél gazdát. A Matáv 6 forinttal erősödött eddig, a Mol jegyzése viszont 30 forinttal múlta felül a múlt hétvégi 5600 forintos szintet. A Richter papírok 75 forinttal pénteki áruk alatt forognak. Az elmúlt időben szunnyadó Antenna-piacon ismét megindultak a privtizációval kapcsolatos spekulációk, öt százalékkal 2470 forintra hajtva fel az árfolyamot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!