A Procter and Gamble cég, a háztartásvegyipari cikkek legnagyobb amerikai gyártója közölte, hogy üzleti éve utolsó negyedének bevétele az egy évvel korábbit 10 százalékkal múlta felül és elérte a 14,26 milliárd dollárt. A vállalat az előzetes várakozásoknál nagyobb eredményt produkált. A cég nem csak értékben, mennyiségben is javított - 6 százalékkal - értékesítési eredményén. A társaság a 2006-os üzleti évre is fejlődést vár, az árfolyami hatásokat figyelembe véve 1-2 százalékos, ezek nélkül 4-6 százalékos eredményjavulást, forgalmában pedig 3-5 százalékos növekedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!