Felfelé kapaszkodik Budapest

Pluszban kezdett a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. október 11. péntek, 09:25
Fotó: Napi.hu

A nyitás után 20 perccel 0,3 százalékos pluszban állt a BUX index, az emelkedésből a Richter 0,1, az OTP 0,7, míg a Magyar Telekom kereken 1 százalékkal vette ki a részét. A blue chipek közül egyedül a Mol állt ekkor a negatív tartományban, mégpedig 0,1 százalékkal.

A forgalmat tekintve az OTP vezetett, miután 290 millió forint értékben forogtak a bankpapírok, a második helyet a Richter foglalta el 196 millióval, a képzeletbeli dobogó legalsó fokára pedig az Egis fért fel 101 milliós forgalommal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK