Valamennyi vezető részvény emelkedett. A Mol húzza felfelé a mutatót, miután a társaság tegnap bejelentette, hogy adásvételi szerződést írt alá a North-West Oil Group (NWOG) orosz céggel az NWOG-MOL projektvállalat 100 százalékának megvásárlására. Az olajcég árfolyama 1 százalékkal, 19 800 forintra, az MTelekom 0,45 százalékkal 890 forintra, az OTP 0,60 százalékkal 6901 forintra, a Richter 0,27 százalékkal 47 005 forintra emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!