A Reuters által megkérdezett kereskedők szerint a határidős részvények kifutása nem fogja jelentősen növelni az ilyenkor szokásos felfordulást, mivel viszonylag új termékről van szó, aminek forgalma elmarad a sokkal kedveltebb opciókétól. Amerikában egységesen száz részvényt tartalmaz egy határidős részvény kontraktus, s a befektetők még csak ismerkednek a termékkel. Valamennyire mérsékli a ma várható felfordulást, hogy a legtöbb decemberi index opció és néhány indexhatáridő - például az S&P 500 - már tegnap kifutott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!