A BÉT vezérigazgatója ma 12 óra 55 perckor három tőzsdenapra - a június 25-ei zárásig - felfüggesztette a Genesis részvényeinek kereskedését, miután a társaság arról tájékoztatta a börzét, hogy a fenti időtartam alatt olyan fontos információ fog a tudomására jutni, amely jelentősen befolyásolhatja a papírok jegyzését, s amiről soron kívüli tájékoztatást fog közzétenni. A felfüggesztés 4,7 százalékos mínuszban 2193 forinton érte a Genesis-részvényeket.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!