Felmentették a Posta elnök-vezérigazgatóját

László Csaba pénzügyminiszter a mai nappal felmentette elnöki tisztéből és igazgatósági tagsága alól Kalmár Istvánt, vezérigazgatói munkaviszonyát pedig azonnali hatállyal megszüntette. A pénzügyminiszter utasította a Magyar Posta Rt. Igazgatóságát, hogy haladéktalanul intézkedjen a változásnak a cégbíróságon történő bejelentéséről.
NAPI, 2002. június 5. szerda, 11:41

László Csaba egyúttal felkérte Szivi Lászlót a Magyar Posta Rt. Főigazgatóját, hogy a mai naptól további intézkedésig megbízottként lássa el a Magyar Posta Rt. vezérigazgatói teendőit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK