Az 500 millió euró névértékű kötvény 2006. november 7-i értéknappal került kibocsátásra, a névérték 99,375 százalékos árfolyamán. A kibocsátási hozamfelár 200 bázispont a 10 éves mid-swap felett. A kötvények lejárat nélküliek, a kibocsátó által a 10. évtől kezdődően hívhatók vissza. A kötvény kamata az első 10 évben 5,875 százalék, kamatfizetése évente történik, a 10. évet követően 3 havi EURIBOR plusz 300 bázispont, negyedévente. A befektetők körében sikeres kibocsátást - az elfogadott mennyiséghez képest több mint 200 százalékos túljegyzés volt - a UBS és a BNP Paribas szervezte. A kötvények bevezetésre kerülnek a Luxemburgi Tőzsdére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!