Csökkentésről tartásra minősítette fel az OTP részvényeit a Quaestor, 4200 forintos célár mellett, miközben a Mol esetében - 14 400-as célárral - vételről tartásra vitték le az ajánlást. A Richtert ugyanakkor gyűjtésről vételre (4200 forintos célár) minősítették fel, miközben a Telekom esetében 300-as célár mellett már csökkentés az ajánlás a korábbi tartás után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!