Feltornázta az indexeket a Fed

Növekedéssel zárták a tegnapi kereskedést a New York-i indexek, miután a Fed legfrissebb Beige Book-jelentése rózsás képet festett a gazdaságról, amit a vele egy napon közzétett, váratlanul pozitív adat is megerősített (a tartós javak rendelésállományának megugrásáról van szó).
Egerszalóki Tímea, 2005. július 28. csütörtök, 08:01
Fotó:

A Dow Jones ipari átlag 0,54 százalékos növekedés után 10 637 ponton zárt. A világ legnagyobb online kereskedő vállalata, az Amazon.com vártnál jobb negyedéves eredménye és a Boeing.Co repülőgépgyártó magasabb profit előrejelzése is felfelé húzta az indexet. A tech papírok Nasdaq Composite indexe 2186 ponton zárt, ami 0,47 százalékos növekedésnek felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK