Sir Bernhard Schreier közölte: amennyiben a Danubius-részvények árfolyama továbbra is így alakul, lehetséges, hogy megkezdik a részvények felvásárlását. Mint ismeretes, a cég elnökéhez kapcsolódó befektetők - köztük a magyar Interag Investor Rt. és az izraeli Israel Tractors Ltd. együtt a Danubius részvényeinek mintegy 51 százalékát ellenőrzik. A Danubius Thermal Hotel Margitsziget felújítása egyébként 15 millió dollárba, azaz mintegy négymilliárd forintba került. Ezen összeg harmada a 64 új szoba kialakítására ment el, a fennmaradó rész pedig a meglévő helyiségek rekonstrukcióját szolgálta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!