FHB-hitelt vesz fel az RFV-leány

Kétszázmillió forint keretösszegű, 8 éves futamidejű hitelszerződést kötött az FHB Bank és az RFV Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló RFV ESCO Kft. - közölte az RFV.
NAPI, 2010. március 12. péntek, 09:51
Fotó:

A közlemény szerint a kft. a hitelt az érdi önkormányzattal 15 évre kötött hőszolgáltatási szerződés keretében közintézményekben megvalósuló, 267 millió forint értékű fűtéskorszerűsítési beruházásra fordítja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK