A 2005-2006. évi kibocsátási progam célja, hogy az FHB biztosítsa a hitelezés forrásait. A program keretében megvalósítandó nyilvános kibocsátásokban forgalmazóként a CIB Bank, a ConCorde, a Deutsche Bank Rt., a Dresdner Bank fióktelepe, az Erste Bank, az MKB Bank, a Raiffeisen Bank Rt. működik közre, a fizető ügynöki teendőket pedig az ING Bank látja el - derül ki a tájékoztatóból.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!