A tőzsdeindex 0,08 százalékos erősödést mutat, de percekkel ezelőtt ez még 0,16 százalék volt. A vezető papírok vegyesen szerepelnek, az Egis 3,61, a Richter 1,78, az MTelekom pedig 0,51 százalékos veszteséget mutat. A Mol és az OTP ezzel szemben nyerésben van, 1,16, illetve 0,59 százalékkal. A legnagyobb veszteséget a Humet hozta össze, 10 százalékkal, a másik oldalon a Démász áll 2,78 százalékos erősödéssel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!