Tegnap az USA részvénypiacai meggyőző emelkedéssel zártak, amit Ázsia fanyalogva követett. A pesti kereskedéssel kapcsolatban továbbra is optimista Farkas Róbert a Raiffeisen vezető üzletkötője. Év végéig emelkedést várok, amit az OTP vezethet, mint fő szentiment-papír. Később egyre több nagy részvény kapaszkodhat föl az OTP-bika hátára, ahogy egyre többen ismerik majd föl, hogy a bear marketen belül egy altrend kezdődött és a jelentős túladotttságból korrigálnak a piacok. Komoly érdeklődés egyelőre az OTP-re van, és látszik, hogy a papírban már nincsenek nagy eladók. Így egy-egy korrekciót továbbra is vásárlásra érdemes felhasználni Farkas szerint.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!