Fölfelé indult az OTP

Lendületesen kezdett a pesti tőzsde, a BUX közel 1 százalékkal emelkedik a nyitás után negyed órával; az OTP 2 százalék fölött drágul.
NAPI, 2009. augusztus 18. kedd, 09:21

A Budapesti Értéktőzsde indexe 17 800 pont körül áll a nyitás után, a vezető papírok közül csak a Richter tartózkodik a piros tartományban.

Az OTP-részvény 2,6 százalékkal drágul, és 4530 forint körül áll; forgalma máris meghaladja a 3 milliárd forintot.

A Mol is 1,5 százaléknál nagyobb emelkedésben van, az olajpapír 13 360 forintos árfolyamon forog.

A Magyar Telekom 0,3 százalékkal emelkedik, és 684 forintért adják-veszik.

A Richter ismét a saját útját járja, és 0,3 százalékot veszített árfolyamából a kereskedés korai szakaszában, így 36 200 forinton kereskednek vele, míg az Egis-papír a nyereség és veszteség határán egyensúlyoz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK