Folyamatosan gyengül a forint

A forint/euró jegyzések tíz óra előtt 255,20 körül álltak, a régió egységesen gyengül. A forint/dollár kurzusa 202,70, az euro/dollár 1,2575.
NAPI Online, 2005. május 25. szerda, 09:56
Fotó:

Elemzők szerint a tízórás Ifo-index nyilvánosságra hozatala kismértékben befolyásolhatja az euro/dollár árfolyamát, délig lemehet 1,2550-re. Vágó György, a Hamilton elemzője szerint mostanában az a trend, hogy délelőtt gyengül a forint Európában, majd délután az amerikai piacokon visszahozza a kurzust.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK