A magyar deviza hétfőn a délelőtti óráktól kezdve lejtőn volt, újabb lendületet délután négy óra kürül vett a főbb devizákkal szemben, így fél hat körül mind az euróval, mind a dollárral, mind a svájci frankkal szemben 0,6 százalékkal állt gyengébb szinteken a péntek késő délutáni helyzethez képest.

Az eurót 302,10, a dollárt 220,23, a svájci frankot 246,96 forinton jegyezték.

A régiós devizák gyakorlatilag a pénteki szinteken jártak hétfő késő délután, egy euró 4,18 zlotyt, 4,45 lejt és 27,45 cseh koronát ért.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!