Fontos ellenálláshoz érkezett a BUX

A BUX 210 pontos emelkedést mutat a nyitás után 20 perccel, ezzel az index a 24200 pontos ellenállásához érkezett. Az OTP a 6250-es szint meghaladásával próbálkozik.
NAPI, 2011. április 21. csütörtök, 09:22
Fotó:

A bankpapírok világszerte gyengélkednek, kérdés, hogy a magyar piacon meglehetősen nagy súlyt képviselő OTP inkább a hazai piac egyre nagyobb kedveltségének fog engedelmeskedni, vagy nagyobb súllyal esik latba, hogy bankpapírról van szó. Egyelőre egészségesen emelkedik, egy százalékos pluszban van.

A legjobban szereplő papír az olajár rallyból profitáló Mol, 24630 forinton jegyzik, másfél százalékkal szerdai ára fölött.

A Richter tovább lépeget fölfelé, 38650 forinton áll, egy százalékos drágulást mutatva. A Telekom tartja 614 forintos árát, a kisebb papíroknál sincs nagyobb elmozdulás, a szereplők a nagyokra koncentrálnak.

A BUX a 24200 pontos ellenállás leküzdése esetén a 24500-as lokális csúcshoz érkezhet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK