Fordítani tudott a Mol

A BUX délután sem tudott javítani vérszegény teljesítményén, a Mol legalább ledolgozta a veszteségét.
NAPI, 2009. szeptember 14. hétfő, 14:25
Fotó:

Délután fél három felé közeledve a Budapesti Értéktőzsde indexe 0,7 százalékkal gyengülve 19 165 pont körül tartózkodik, a forgalom 10 milliárd forint körüli.

A vezető papírok között az Mtelekom mellett immár a Mol-részvény is a pozitív tartományban jár, 0,3 százalékkal 14 540 forintig erősödve. A Magyar Telekom 0,8 százalékkal 796 forintig emelkedett.

Továbbra is gyengül az OTP és a Richter. A bankpapír 1,6 százalékkal 4900 forintig gyengült, míg a Richter 1 százalékkal 36 150 forintig süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK