Délelőtt 11 óra után a BUX közel 0,5 százalékos erősödéssel 6 891 pont körül járt, a vezető papírok az OTP kivételével egyöntetűen drágultak. Negyed 12 előtt a Matáv 1,3, a Mol 1,7, a Richter pedig nem egészen 1,5 százalékos pluszban volt, miközben az OTP kurzusa még 1,6 százalékkal maradt el a tegnapi záróártól. A nyugat-európai tőzsdei hangulat javulásán túl a Matávnak vélhetőleg a létszámleépítés híre tett jót, a Molt pedig az olajárcsökkenés is hajtja.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!