A BUX 22 080 pontig zuhant, majd innen korrigált 22 200 pont fölé, 0,3 százalékos mínuszba. A blue chipek közül egyedül a Richter tartja magát, a gyógyszeripari papír 0,4 százalékkal drágult nyitás óta, így 44 600 forintot ér. Az OTP 0,5 százalékkal, a Mol 0,6 százalékkal értékelődött le; a bankpapír 5184, az olajrészvény 19 680 forinton cserél gazdát a pesti parketten. A Magyar Telekom árfolyama 0,7 százalékos veszteséget szenvedett, ezzel 670 forintra csökkent.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!