Fordulat Amerikában

Zárás előtt két órával jobbára maguk mögött hagyták korábbi, 0,3-0,4 százalékos veszteségeiket a New York-i részvényindexek.
NAPI, 2010. szeptember 27. hétfő, 20:09
Fotó:

Közép-európai idő szerint este nyolckor már pénteki záróértékük körül álltak a mutatók, a Dow és a Nasdaq hajszállal felette, az S&P-500 pedig ugyanennyivel alatta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.27 20:23

Én inkább egy gyönyörü eső trendnek látnám a mai napot ahol a trendcsatorna tetejére felmásztak az indexek és most éppen jönnek le. Egyébiránt napi grafikonon nézve minden fent van az ellenállásokon ( arany 1300 , sp 1150 ) a kérdés hogy lejön e róla vagy át tud e a héten menni az árfolyam, szóval egy mezei esés (korrekció) esete forog fenn.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html